Megszemélyesítés

avagy perszonalizálás

Miben tudunk segíteni?

Küldemények komplett megszemélyesítését vállaljuk akár expressz határidővel felár nélkül. Kapacitásunk napi akár 100 ezer ív A4-es méretű (duplex is) alapanyag megszemélyesítése teljesen változó adatokkal.

A megszemélyesített levél olyan marketingeszköz, amely lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy egyéni kapcsolatot alakítsanak ki az ügyfelekkel, partnerekkel vagy potenciális ügyfelekkel.

A megszemélyesített levél lehetővé teszi az igénybe vevők számára, hogy az ügyfelekkel személyes kapcsolatot alakítsanak ki, növeljék az ügyfélhűséget, javítsa a vásárlói élményt, növelje az értékesítést és az ügyfél-elégedettséget.

Megszemélyesített termékek:

  • Borítékok
  • tasakok
  • redős-talpas tasakok
  • légpárnás borítékok
  • levélpapírok
  • etikettek
  • küldemény kísérők
  • egyedi termékek

Miért éri meg ügyfeleinknek a megszemélyesítés és a komplett küldemény előállítás kiszervezése?

Egyrészt a megrendelőink nagy része időszakosan, számlalevelek esetében például többnyire havonta egyszer küld ügyfeleinek megszemélyesített küldeményt. Saját nyomdai kapacitást ilyen alacsony kihasználtság mellett ritkán érdemes kialakítani: a tapasztalatok szerint a kiszervezés még nagyobb szolgáltatók esetében is minimum 30-35 százalékos költségmegtakarítást eredményez.

Az outsourcing már viszonylag alacsony mennyiség mellett is gazdaságos lehet: az adott eset jellegétől függően már napi néhány ezer darab küldemény előállítása esetében is érdemes lehet igénybe venni.

A kiszervezés során az ügyfeleink ráadásul olyan technológiákat is igénybe vehet, mint pl. a számlalevelekben is alkalmazható kiemelő szín, ami célzott marketingüzenetek elhelyezésének is kiváló eszköze lehet.

Információk, kapcsolat

Az árajánlat kérést, illetve a gyártást többféle módon is megrendelheti írásban melyek a következők:

e-mailben: ajanlat@mbert.hu
faxon: +36 1 238 0875

Vagy töltse ki a kapcsolati űrlapunkat! Keressen bennünket és kérje egyedi ajánlatunkat.

Rólunk

20 éve foglalkozunk komplett küldemény előállítással

1
Elégedett ügyfél
100
Projekt
1 millió
Kinyomtatott anyag

Szeretne együttműködni velünk?

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kollegáink készséggel állnak a rendelkezésére az alábbi elérhetőségen telefonon: +36 1 238 0874