Csekkgyártás

A csekkgyártást (készpénzátutalási megbízást) a Magyar Posta Zrt-től kapott gyártói 633-as kóddal végezzük. Csekkgyártást és megszemélyesítést a piacon található mindenféle típusú csekkre végezzük, amelyek a következőek

Kézi kitöltésű vágott csekk

Gépi kitöltésű vágott csekk

kézi kitöltésű „fehér” vágott csekk –

postai számlabefizetési megbízás

Kézi kitöltésű íves-leporellós csekk

3 db csekk 1 íven

Gépi kitöltésű íves csekk-leporellós

3 db csekk 1 íven

Kézi kitöltésű „fehér” íves-leporellós csekk

3 db csekk 1 íven – postai számlabefizetési megbízás

Kézi kitöltésű A4-es csekkes számla

Gépi kitöltésű A4-es csekkes számla

A csekkes megszemélyesítése lehet alapkitöltött illetve részleges vagy teljesen megszemélyesített is, melyet egyedi szoftverünk segítségével végzünk el.

2017-től cégünk elindította a postai számlabefizetési megbízás ( fehér csekk ) gyártást és megszemélyesítést is. Hasonlóan a sárga csekkekhez az összes típust gyártjuk és megszemélyesítjük.

A csekkgyártás folyamata

Csekkgyártás során az ügyfeleknek egy ún. jognyilatkozatot kell kitölteniük, melyet kérjük kitöltve, cégszerűen aláírva a megrendelés során rendelkezésre bocsájtani. Ennek hiányában a gyártást nem tudjuk megkezdeni. Visszatérő ügyfeleinknek a nyilatkozatot elég egyszer elkészíteniük, amennyiben a bankszámlaszám nem változik. A postai tájékoztatót itt olvashatja el ezzel kapcsolatban. Amennyiben személyes adatokkal kell elvégezni a nyomtatást ilyenkor adatbázisra van szükségünk melyet sftp tárhelyünkre, biztonságos adatátvitellel tudnak az ügyfeleink feltölteni.

Információk, kapcsolat

Csekkgyártás ajánlat kéréséhez kérjük írjon e-mailt az ajanlat@mbert.hu e-mail címre, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot. Gyártás megrendelhető faxon is a +36 1 238 0875 számon. A megkeresésekre 24 órán belül válaszolunk.

Csekkgyártás megrendeléséhez kérjük az alábbi dokumentumok kitöltését, majd e-mailben történő megküldését a rendeléskor:

JOGNYILATKOZAT

CSEKK ADATOK

Segítség

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A CSEKK KITÖLTÉSÉHEZ

ÚJ QR KÓDOS CSEKKEK INFORMÁCIÓ

Rólunk

20 éve foglalkozunk komplett küldemény előállítással

1
Elégedett ügyfél
100
Projekt
1 millió
Kinyomtatott anyag

Szeretne együttműködni velünk?

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kollegáink készséggel állnak a rendelkezésére az alábbi elérhetőségen telefonon: +36 1 238 0874