Üdvözöljük az M-Bert Szolgáltató Kft. weblapján!

Tértivevény nyomtatás

 

Küldetésünk: megfelelni ügyfeleink maximális elvárásainak….

Cégünk a kis mennyiségektől kezdve teljesen a több ezres mennyiségben vállalja tértivevények gyártását, illetve részleges vagy teljes megszemélyesítését. Komplett tömeges levélpostai küldemény előállítás esetében a tértivevények küldeményre helyezését is elvégezzük.

A levélpostai küldeményeknél alapvetőleg kétféle tértivevényt használunk belföldi viszonylatban:

  • belföldi tértivevény „zöld”
  • hivatalos irat „fehér”
  • nemzetközi tértivevény

Mindegyik fajta tértivevényből állandó készletet tartunk, így akár azonnal is meg tudjuk kezdeni, a bianco iratok perszonalizálását, vagy felülnyomását.

A tértivevények vagy hivatalos irat változó adatú nyomásánál az alábbi technológiákat alkalmazzuk: digitális vagy Memjet nyomás.

Kiemelt szolgáltatásunk a tértivevények postai küldeményekhez történő direkt címzése, illetve bármilyen változó adattal történő megszemélyesítése, más néven perszonalizálása. Ezen változó adatok lehetnek: címzés, vonalkód, postai ajánlott ragszám, egyedi azonosító. A perszonalizálás jelentése: megszemélyesítés, személyre szabás. Küldeményének átvételét a tértivevényen a címzettel vagy a jogosult átvevővel a Magyar Posta Zrt. elismerteti, majd ezt követően az erről szóló – jogi eljárásban bizonyító erejű – okiratot visszaküldi a megjelölt címre.

Cégünk a tértivevény nyomáson felül vállal komplett kivitelezést, nyomtatás megszemélyesítéssel együtt, hajtogatás, borítékba rakás, boríték címzése, illetve a legyártott tértivevények küldeményre helyezését, majd a postára adást is.

 

 

"Budapesten található telephelyünk"
231

"teszt"
dekorambulancia

"Látogassa meg honlapunkat"
a papításka

Az árajánlat kérést, illetve a gyártást többféle módon is megrendelheti írásban melyek a következők:
e-mailben: ajanlat@mbert.hu
faxon: +36 1 238 0875

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kollegáink készséggel állnak a rendelkezésére az alábbi elérhetőségen, telefonon is: +36 1 238 0874, +36 20 912 9308

PARTNEREK