Üdvözöljük az M-Bert Szolgáltató Kft. weblapján!

Boríték nyomtatás, Megszemélyesítés

 

Küldetésünk: megfelelni ügyfeleink maximális elvárásainak….

Cégünk a kis mennyiségektől kezdve teljesen a több százezres mennyiségig vállalja borítékok legyártatását, és felülnyomását is.

A legtöbb méretű és típusú borítékból állandó készletet tartunk, így akár azonnal is meg tudjuk kezdeni, akár a bianco (azaz nyomatlan) borítékok értékesítését, vagy felülnyomását.

A borítékok nyomásánál az alábbi technológiákat alkalmazzuk: flexo nyomás, ofszet nyomás, digitális nyomás, memjet nyomás.

Kiemelt szolgáltatásunk a borítékok direkt címzése, illetve bármilyen változó adattal történő megszemélyesítése, más néven perszonalizálása. Ezen változó adatok lehetnek: címzés, vonalkód, postai ajánlott ragszám, egyedi azonosító, többféle feladó akár. A perszonalizálás jelentése: megszemélyesítés, személyre szabás. Nagyon hatékony eszköz az üzleti életben. A partnerek, üzletfelek úgy érezhetik, megkülönböztetett figyelmet kapnak. A piac és közvélemény kutatások eredménye azt igazolta, hogy a DM küldemények már nem általános információkat tartalmaznak, hanem személyre szabott - valóban Direkt Marketing adatokat. Ezeket feldolgozva egy adatbázisba gyűjtve célzott kampányokat lehet lefolytatni. A borítékok címzése során korszerű szoftverek segítségével egyszerűen és gyorsan tudjuk a változó jellegű adatokat elhelyezni és a Direkt Marketing jellegű feladatokat kivitelezni.

Cégünk a borítéknyomáson felül vállal komplett kivitelezést, nyomtatás megszemélyesítéssel együtt, hajtogatás, borítékba rakás, boríték címzése, postára adás.

 

 

"Budapesten található telephelyünk"
231

"teszt"
dekorambulancia

"Látogassa meg honlapunkat"
a papításka

Az árajánlat kérést, illetve a gyártást többféle módon is megrendelheti írásban melyek a következők:
e-mailben: ajanlat@mbert.hu
faxon: +36 1 238 0875

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kollegáink készséggel állnak a rendelkezésére az alábbi elérhetőségen, telefonon is: +36 1 238 0874, +36 20 912 9308

PARTNEREK